HPSkolan – Träna på Högskoleprovet

Vad är HPSkolan?

HPSkolan är en övningsportal skapad av Högskoleprovet.nu. Den har som syfte att hjälpa dig nå dina mål på Högskoleprovet.

Hur lyckas man på Högskoleprovet?

Ett bra resultat på Högskoleprovet kräver en plan. Du behöver ta reda på vad du ska lära dig och hur du gör det på bästa sätt. Varje gång du sätter dig ner för att studera ska du veta exakt vad du ska öva på.

Det är också viktigt att ha möjlighet till hjälp när du fastnar. Någon som kan förklara kluriga matteuppgifter eller svåra ord. På Högskoleprovet.nu har vi skapat HPSkolan, en övningsportal som innehåller precis allt det du behöver.

Din drömutbildning är närmare än du tror…

Drömmer du om att bli läkare, psykolog eller ingenjör? Då är det bra att veta att många lyckas komma in på dessa utbildningar med hjälp av Högskoleprovet.

Högskoleprovet fungerar som en andra chans om din gymnasiebetyg inte räcker till. Ta chansen och förbered dig väl. Då är drömutbildningen närmare än du tror. Vi hjälper dig på vägen.


Bli medlem nu

Vad ingår i HPSkolan?

Övningsfrågor

Över 6000 olika övningsfrågor från provets olika kategorier. Perfekt för att öva allt från matte till engelska!

Teori

Teorikapitel om provets olika delar fyllda med exempeluppgifter och uträkningar.

Personlig coach

Få hjälp av tidigare provskrivare med toppresultat. Vi finns där för att förklara svåra frågor eller provet i allmänhet.

Uträkningar och lösningsförslag

Vi har skrivit specialanpassade lösningar till många matteuppgifter. Ta del av dem och utveckla din mattekunskap.

Tillgänglig överallt

Övningsportalen är anpassad till alla typer av enheter – du kan träna i telefonen på bussen eller hemma framför datorn.

Schysst prissättning

Alla dessa funktioner får du för endast 99 kr / månad utan bindningstid. När du är redo att skriva provet säger du snabbt upp ditt medlemskap. Lika enkelt som Netflix!


Bli medlem nu

Hur ser övningsportalen ut?

Träna på gamla högskoleprov i provsimulatorn

I provsimulatorn kan du göra gamla högskoleprov med tidtagning och samma format som det riktiga provet. När du slutfört provet ser du direkt den normerade poängen du skulle fått om du skrivit provet på riktigt.

Öva enkelt med snabbövning

Med hjälp av snabbövning kan du välja vilket delprov du vill träna på och ställa in hur många frågor som ska vara med. Perfekt om du inte har tid att göra ett helt högskoleprov!


Läs guider och strategier

Våra guider och strategier ger dig grymma tips som förbereder dig inför provets alla delar.

Hitta gamla högskoleprov och facit i filarkivet

I filarkivet har vi samlat gamla högskoleprov och facit så att du enkelt skriver ut dem och tränar hemma om du föredrar penna och papper.Bli medlem nu